Aanmelden

Maak kennis met de

webApp voor rij-instructeurs

Ben jij een rij-instructeur met passie voor je vak? Is het jouw ambitie om leerlingen met of zonder beperkingen veilig te leren rijden? Zo ja, dan hebben wij een match!

Waarom?

Het probleem

Kwaliteit verlies

Herinner jij de periode 2008-2012 nog? Midden in de crisisjaren ontstond er een wildgroei aan rijinstructeurs, omdat werklozen de kans kregen om zich te laten omscholen tot rij-instructeur. Helaas zijn er, naast veel goede rijinstructeurs, ook rotte appels bijgekomen, wat de kwaliteit en het imago van de branche beschadigen.

Concurrentie op prijs

Volgens het CBR zijn er ruim 15.000 rijbevoegde instructeurs, terwijl er slechts werk is voor ruim 8.000 instructeurs. Het aantal rij-instructeurs blijft maar groeien, waardoor er steeds meer wordt geconcurreerd op prijs, wat ten koste gaat van de kwaliteit en veiligheid.

Ontevreden leerlingen

Het is je vast niet ontgaan: de media, waaronder de NOS, die steeds vaker berichten over misstanden in de rijschoolbranche. Rijinstructeurs die hun werk niet goed doen, onbevoegd rijles geven, schelden, roken in de auto, tijdens de les spelletjes op hun telefoon spelen of absurde examentarieven in rekening brengen… Al deze verhalen beschadigen het imago van de beroepsgroep.

Hoe?

Dit is de oplossing

Dit platform is opgericht om rijschoolzoekers met autisme, ADHD of faalangst slim, leuk en betrouwbaar met de rij-instructeurs te matchen, waar kwaliteit voorop staat. Hieronder laten we zien hoe wij dit gaan doen.

Onderscheiding

Jij bent meer dan alleen een slagingspercentage. Leerlingen hebben behoefte aan instructeurs die hun goed kunnen begrijpen en begeleiden. Denk hierbij aan ondersteuning voor; autisme, ADHD-H & i of faalangst.

Mensen zoeken ook naar;

 • Locatie afstand
 • Voorkeur voor man/vrouw
 • Spreek je meerdere talen?
 • Theorielessen
 • Automaat
 • Aangepaste voertuig
 • en veel meer..
Afbeelding van Awesome
            Driver zoek filters
index vinger die omhoog wijst

Wist je dat? Ruim 1.260.000 mensen in
Nederland ADHD hebben?

index vinger die omhoog wijst

Wist je dat? Ruim 180.000 mensen in Nederland een vorm van autisme hebben?

index vinger die omhoog wijst

Wist je dat? Ruim 10.000 mensen met autisme jaarlijks met hun rijbewijs bezig zijn?

pijl die naar afbeelding wijst pijl die naar afbeelding wijst
Voorbeeld resultaten lijst
Voorbeeld resultaten lijst

Veiligheid

Elke rij-instructeur moet beschikken over de minimale WRM- bevoegdheid. Wij controleren dit en maken het account pas zichtbaar bij geldige WRM-bevoegdheid.

Betrouwbaarheid

Zijn de rij-instructeurs wel echt? Elke rij-instructeur gaat door een KvK screening.

Voorbeeld resultaten lijst

Bepaal je eigen tarieven

Jij bent de ondernemer en jij bepaald wat jij verdiend. Jij krijgt
de vrijheid om jouw eigen tarieven en pakketten samen te stellen.

Voorbeeld pakketten awesomedriver

Eerste indrukken

Experts aan het woord

Merlin Weber

‘’Rij-instructeur en met meer dan +25.000 volgers op Youtube, een echte YouTube -Ster’’

Wat vind jij van Awesome Driver? ‘’Awesome driver is een ander soort platform dan alle andere. Recht door zee en bedoeld voor de leerling en instructeur.’’

Zou jij het aan anderen aanbevelen? ‘’Als instructeur zou ik het zeker aanraden om je te onderscheiden van je collega’s.’’

foto van merlin weber

Wilbert van Beersum

‘’Trainer en directeur bij VRO - Traffic Masters’’

Wat vind jij van Awesome Driver? “Het is een overzichtelijke site die erg gebruiksvriendelijk is. De gegevens zijn betrouwbaar en geven een waardevol overzicht voor de consument.”

Zou jij het aan anderen aanbevelen? “Zeker! Je kunt je eigen rijschoolpagina aanmaken waardoor het een onderdeel wordt van professionele bedrijfsvoering van je eigen rijschool.”

foto van Wilbert van Beersum

Pim

‘’Ervaringsdeskundige en rijdt met veel plezier auto’’

Wat vind jij van Awesome Driver? ‘’Ik heb mijn rijbewijs al gehaald voordat Awesome Driver bestond maar ben er zeker van overtuigd dat het een grote rol had kunnen spelen in de keuze van mijn rijschool. Als ik gebruik had kunnen maken van een platform zoals dit had ik mijn rijlessen misschien minder stressvol ervaren en was ik me mogelijk meer bewust geweest van alle opties en alternatieven. Hopelijk kan Awesome Driver dit alsnog voor anderen doen!’’

Zou jij het aan anderen aanbevelen? ‘’Ik hoop dat Awesome Driver voor anderen hetgene kan betekenen wat ik tijdens mijn rijschoolkeuze juist heb gemist! Maak er zeker gebruik van als je opzoek bent naar overzicht en structuur in die keuze.’’

foto van pim

Céline

‘’Ervaringsdeskundige en psycholoog gespecialiseerd in Autisme en of ADHD - AutismeKRACHT’’

Wat vind jij van Awesome Driver? “Een overzichtelijk platform dat rekening houdt met een persoonlijke benadering. Zij bieden o.a. rijinstructeurs die aandacht hebben voor autisme waardoor ze op een prettige manier bij je aan kunnen sluiten.”

Zou jij het aan anderen aanbevelen? ‘’Absoluut. Het helpt jou om een juiste match te maken tussen jou en je rij instructeur!’’

foto van Celine

In het kort

Samengevat

Waarom?

Zodat alle leerlingen een leuke en veilige rij-opleiding kunnen krijgen.

Hoe?

Dit doen we door rijschoolzoekers met autisme de vrijheid te geven om de geschikte instructeur te vinden.

Wat?

Wij matchen rijschoolzoekers met autisme, ADHD of faalangst op een leuke, slimme en betrouwbare manier met de rij-instructeurs die hun goed kunnen begeleiden.

Impressie video

Awesome Driver

In een kort filmpje laten we zien wat je kan en mag verwachten!